Перейти к основному содержанию
Боковая панель
КБиС
В начало
Еще
Русский (ru)
Русский (ru)
English (en)
Вход
В начало
Курсы
2024-2025 оқу жылы
3-КУРС
31 - Аспаз
31 - Аспаз
Категории курсов
2024-2025 оқу жылы
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Диз
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Мк
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Аспаз
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Пдк
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Повар
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Кондитер
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Технолог
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Тур-марк
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-Аспаз
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-Кондитер
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-МК
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-ПДК
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-Повар
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-ПРОМ-ДИЗ
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-МАРК
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21 СТ
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-ТУР
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-Шв/инклюзив
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 22-Кондитер
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 - Аспаз
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 - Повар
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 - ПДКр
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 - Кондитер
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 - ДИЗ
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 - МК
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 32 - Кондитер
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 - ТУР
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31-ОГХ
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 41 Диз одежды
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 41 Пром ДИЗ
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 41 МК
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 41 Технолог
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 41 ОГХ
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 41 Супервайзер
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 42 Технолог
2024-2025 оқу жылы / Школьники
2024-2025 оқу жылы / Школьники / Аспаз
2024-2025 оқу жылы / Школьники / Повар
2024-2025 оқу жылы / Школьники / ДИЗ одежды
2024-2025 оқу жылы / Школьники / Парикмахер стилист
2024-2025 оқу жылы / КУРСЫ
Поиск курса
Поиск курса
ОН 3.1. Қазақстан Республикасында кәсіпкерлік қызметті ұйымдастыру мен жүргізудің ғылыми және заңнамалық негіздерін меңгеру.
ОН 3.2.Экономикалық теория саласындағы негізгі мәселелерді меңгеру. Кәсіпорында болып жатқан экономикалық процестерді талдау және бағалау.
ОН 3.3. Әлемдік экономиканың даму үрдістерін, мемлекеттің "жасыл" экономикаға көшуінің негізгі міндеттерін түсіну.
ОН 5.1.Жұмыс орнын дайындау, тазалық стандарттары мен қауіпсіздік ережелерін сақтау.
ОН 5.2. Көкөністерден, жемістер мен саңырауқұлақтардан, ақ негізгі тұздық пен оның туындыларын дайындау.
ОН 5.3. Балық пен теңіз тағамдарын, балық сорпасымен тұздықтарды дайындау.
ОН 5.4. Ет,үй құс еті, жабайы аң және қоян еті тағамдарын, қызыл негізгі тұздықты және оның туындыларын дайындау.
ОН 5.5. Сорпалар мен салқын тағамдар және тіскебасарлар дайындау.
ОН 5.6. Тәтті тағамдар, жұмыртқа мен сүзбе тағамдарын дайындау.
ОН 5.7.Ұннан жасалған тағамдар мен ұн өнімдерін дайындау.
ОН 6.1.Емдік тамақтану үшін тағамдар мен аспаздық өнімдерді дайындау.
ОН 6.2. Мектептегі тамақтану үшін тағамдар мен аспаздық өнімдерді дайындау.
ОН 7.1. Азиялық тағамдарды дайындау.
ОН 7.2. Паназиялық тағамдарды дайындау.
ОН 7.3. Еуропалық тағамдарды дайындау.
"ОН 8.1. Қолтаңба рецептері, ұлттық тағамдар рецептері бойынша тағамдар, сусындар мен аспаздық өнімдерді дайындау (WS) . "
"ОН 8.2. ""Фьюжн""стиліндегі тағамдар мен аспаздық өнімдердің, қолтаңба тағамдарының және күрделі ыстық аспаздық өнімдердің рецептураларын әзірлеу. "
ОН 8.3.Өнімнің тікелей өндірісін бақылау.
"ОН 8.4. Тағамдарды әрлеуге, безендіруге және дизайнына заманауи талаптарды қолдану. "
ОН 8.5. Еңбекті қорғау, өндірістік санитария және өрт қауіпсіздігі талаптарын сақтау.