Skip to main content
КБиС
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Русский ‎(ru)‎ English ‎(en)‎
Log in
Home
  1. Courses
  2. 2024-2025 оқу жылы
  3. 3-КУРС
  4. 31 - Аспаз

31 - Аспаз

ОН 3.1. Қазақстан Республикасында кәсіпкерлік қызметті ұйымдастыру мен жүргізудің ғылыми және заңнамалық негіздерін меңгеру.
ОН 3.2.Экономикалық теория саласындағы негізгі мәселелерді меңгеру. Кәсіпорында болып жатқан экономикалық процестерді талдау және бағалау.
ОН 3.3. Әлемдік экономиканың даму үрдістерін, мемлекеттің "жасыл" экономикаға көшуінің негізгі міндеттерін түсіну.
ОН 5.1.Жұмыс орнын дайындау, тазалық стандарттары мен қауіпсіздік ережелерін сақтау.
ОН 5.2. Көкөністерден, жемістер мен саңырауқұлақтардан, ақ негізгі тұздық пен оның туындыларын дайындау.
ОН 5.3. Балық пен теңіз тағамдарын, балық сорпасымен тұздықтарды дайындау.
ОН 5.4. Ет,үй құс еті, жабайы аң және қоян еті тағамдарын, қызыл негізгі тұздықты және оның туындыларын дайындау.
ОН 5.5. Сорпалар мен салқын тағамдар және тіскебасарлар дайындау.
ОН 5.6. Тәтті тағамдар, жұмыртқа мен сүзбе тағамдарын дайындау.
ОН 5.7.Ұннан жасалған тағамдар мен ұн өнімдерін дайындау.
ОН 6.1.Емдік тамақтану үшін тағамдар мен аспаздық өнімдерді дайындау.
ОН 6.2. Мектептегі тамақтану үшін тағамдар мен аспаздық өнімдерді дайындау.
ОН 7.1. Азиялық тағамдарды дайындау.
ОН 7.2. Паназиялық тағамдарды дайындау.
ОН 7.3. Еуропалық тағамдарды дайындау.
"ОН 8.1. Қолтаңба рецептері, ұлттық тағамдар рецептері бойынша тағамдар, сусындар мен аспаздық өнімдерді дайындау (WS) . "
"ОН 8.2. ""Фьюжн""стиліндегі тағамдар мен аспаздық өнімдердің, қолтаңба тағамдарының және күрделі ыстық аспаздық өнімдердің рецептураларын әзірлеу. "
ОН 8.3.Өнімнің тікелей өндірісін бақылау.
"ОН 8.4. Тағамдарды әрлеуге, безендіруге және дизайнына заманауи талаптарды қолдану. "
ОН 8.5. Еңбекті қорғау, өндірістік санитария және өрт қауіпсіздігі талаптарын сақтау.
Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle