Skip to main content
КБиС
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Русский ‎(ru)‎ English ‎(en)‎
Log in
Home
  1. Courses
  2. 2024-2025 оқу жылы
  3. 3-КУРС
  4. 31 - Кондитер

31 - Кондитер

БМ 1. Дене қасиеттерін дамыту және жетілдіру
БМ 2. Ақпараттық-коммуникациялық және цифрлық технологияларды қолдану
ОН 1.1. Жұмыс орнын дайындау
ОН 1.2. Жұмыс орнында санитарлық нормалар мен техника қауіпсіздікті сақтау
ОН 1.3. Ашытқы қамырын илеу, иінін қандыру, бөліктерге бөлу
ОН 1.4 Ашытқы қамырына арналған ет турамалары мен қоспаларды дайындау
ОН 1.5. Ашытқы қамырынан жасалған бұйымдарды пішіндеу
ОН 1.6. Қамырдан жасалған жартылай фабрикаттар мен өнімдерді пісіру
ОН 2.1. Технологиялық процеске байланысты ашытқысыз қамыр илеуді жүзеге асыру
ОН 2.2. Ашытқысыз қамырдан жасалған өнімдерді бөліктерге бөлу, пішіндеу, пісіру, сироптар дайындау.
ОН 2.3. Әрлеу жартылай фабрикаттарын әзірлеу және ұсақ кондитерлік өнімдерді безендіру.
ОН 2.4. Дайын өнімнің сапасын бағалау.
ОН 2.5. Өнімнің калькуляциясын жасау.
ОН 3.1. Кремдерді әзірлеу.
ОН 3.2. Қант мастикасын, желе, карамельді әзірлеу.
ОН 3.3.Кәмпиттер мен шоколад өнімдерін дайындау.
ОН 3.4. Десерттерді дайындау және безендіру.
ОН 4.1. Кондитерлік цехтың жоспарларына түзетулер әзірлеу және енгізу.
ОН 4.2. Кондитерлік өндіріс процестерін ұйымдастыруды бағалау.
ОН 4.3. Кондитерлік цехтың жұмысын бақылау.
Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle