Skip to main content
Side panel
КБиС
Home
More
English (en)
Русский (ru)
English (en)
Log in
Home
Courses
2024-2025 оқу жылы
3-КУРС
31 - Кондитер
31 - Кондитер
Course categories
2024-2025 оқу жылы
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Диз
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Мк
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Аспаз
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Пдк
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Повар
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Кондитер
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Технолог
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Тур-марк
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-Аспаз
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-Кондитер
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-МК
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-ПДК
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-Повар
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-ПРОМ-ДИЗ
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-МАРК
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21 СТ
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-ТУР
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21-Шв/инклюзив
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 22-Кондитер
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 - Аспаз
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 - Повар
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 - ПДКр
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 - Кондитер
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 - ДИЗ
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 - МК
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 32 - Кондитер
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 - ТУР
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31-ОГХ
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 41 Диз одежды
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 41 Пром ДИЗ
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 41 МК
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 41 Технолог
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 41 ОГХ
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 41 Супервайзер
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 42 Технолог
2024-2025 оқу жылы / Школьники
2024-2025 оқу жылы / Школьники / Аспаз
2024-2025 оқу жылы / Школьники / Повар
2024-2025 оқу жылы / Школьники / ДИЗ одежды
2024-2025 оқу жылы / Школьники / Парикмахер стилист
2024-2025 оқу жылы / КУРСЫ
Search courses
Search courses
БМ 1. Дене қасиеттерін дамыту және жетілдіру
БМ 2. Ақпараттық-коммуникациялық және цифрлық технологияларды қолдану
ОН 1.1. Жұмыс орнын дайындау
ОН 1.2. Жұмыс орнында санитарлық нормалар мен техника қауіпсіздікті сақтау
ОН 1.3. Ашытқы қамырын илеу, иінін қандыру, бөліктерге бөлу
ОН 1.4 Ашытқы қамырына арналған ет турамалары мен қоспаларды дайындау
ОН 1.5. Ашытқы қамырынан жасалған бұйымдарды пішіндеу
ОН 1.6. Қамырдан жасалған жартылай фабрикаттар мен өнімдерді пісіру
ОН 2.1. Технологиялық процеске байланысты ашытқысыз қамыр илеуді жүзеге асыру
ОН 2.2. Ашытқысыз қамырдан жасалған өнімдерді бөліктерге бөлу, пішіндеу, пісіру, сироптар дайындау.
ОН 2.3. Әрлеу жартылай фабрикаттарын әзірлеу және ұсақ кондитерлік өнімдерді безендіру.
ОН 2.4. Дайын өнімнің сапасын бағалау.
ОН 2.5. Өнімнің калькуляциясын жасау.
ОН 3.1. Кремдерді әзірлеу.
ОН 3.2. Қант мастикасын, желе, карамельді әзірлеу.
ОН 3.3.Кәмпиттер мен шоколад өнімдерін дайындау.
ОН 3.4. Десерттерді дайындау және безендіру.
ОН 4.1. Кондитерлік цехтың жоспарларына түзетулер әзірлеу және енгізу.
ОН 4.2. Кондитерлік өндіріс процестерін ұйымдастыруды бағалау.
ОН 4.3. Кондитерлік цехтың жұмысын бақылау.