Перейти к основному содержанию
КБиС
  • В начало
  • Еще
Русский ‎(ru)‎
Русский ‎(ru)‎ English ‎(en)‎
Вход
В начало
  1. Курсы
  2. 2024-2025 оқу жылы
  3. 3-КУРС
  4. 31 Аспаз

31 Аспаз

МООО. Мамандықтағы ағылшын тілі
Практика в модуле (учебно-производственная)
Практика в модуле (учебно-производственная)
ОН 4.3. Кондитерлік цехтың жұмысын бақылау.
ОН 4.2. Кондитерлік өндіріс процестерін ұйымдастыруды бағалау.
ОН 4.1. Кондитерлік цехтың жоспарларына түзетулер әзірлеу және енгізу.
Практика в модуле (учебно-производственная)
Практика в модуле (учебно-производственная)
ОН 3.6. Торттарды дайындау және безендіру.
ОН 3.5. Пирожныйларды дайындау және безендіру.
ОН 3.4. Десерттерді дайындау және безендіру.
ОН 3.3.Кәмпиттер мен шоколад өнімдерін дайындау.
ОН 3.2. Қант мастикасын, желе, карамельді әзірлеу.
ОН 3.1. Кремдерді әзірлеу.
Практика в модуле (учебно-производственная)
Практика в модуле (учебно-производственная)
ОН 2.5. Өнімнің калькуляциясын жасау.
ОН 2.4. Дайын өнімнің сапасын бағалау.
БМ 2. Ақпараттық-коммуникациялық және цифрлық технологияларды қолдану
БМ 01. Дене қасиеттерін дамыту және жетілдіру
Служба поддержки сайта
Вы не вошли в систему (Вход)
Сводка хранения данных
Скачать мобильное приложение
На платформе Moodle