Skip to main content
Side panel
КБиС
Home
More
English (en)
Русский (ru)
English (en)
Log in
Home
Courses
2024-2025 оқу жылы
3-КУРС
31 Аспаз
31 Аспаз
Course categories
2024-2025 оқу жылы
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Аспаз
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11-Кондитер
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11-МК
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11-ПДК
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11-Повар
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11-ПРОМ-ДИЗ
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11-СТ-МАРК
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11-ТУР
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 11Шв/инклюзив
2024-2025 оқу жылы / 1-КУРС / 12-Кондитер
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 2ШВинклюз
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21 ПДКр
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21 Повар
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21 Аспаз
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21 Кондитер
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21 ПРОМ Инклюз
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21 ДИЗ
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21 МК
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 21ТУР-ОГХ
2024-2025 оқу жылы / 2-КУРС / 22 Кондитер
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 БУХ
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 Диз одежды
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 ПДК
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 Пром ДИЗ
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 Повар
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 Аспаз
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 Кондитер
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 Технолог
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 МК
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 31 ОГХ
2024-2025 оқу жылы / 3-КУРС / 21официант
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 41 ДИЗ одежды
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 41 мк
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 41 ТУР
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 41 Пром ДИЗ
2024-2025 оқу жылы / 4-КУРС / 41 технолог
2024-2025 оқу жылы / Школьники
2024-2025 оқу жылы / Школьники / Аспаз
2024-2025 оқу жылы / Школьники / Повар
2024-2025 оқу жылы / Школьники / ДИЗ одежды
2024-2025 оқу жылы / Школьники / Парикмахер стилист
2024-2025 оқу жылы / КУРСЫ
Search courses
Search courses
МООО. Мамандықтағы ағылшын тілі
Практика в модуле (учебно-производственная)
Практика в модуле (учебно-производственная)
ОН 4.3. Кондитерлік цехтың жұмысын бақылау.
ОН 4.2. Кондитерлік өндіріс процестерін ұйымдастыруды бағалау.
ОН 4.1. Кондитерлік цехтың жоспарларына түзетулер әзірлеу және енгізу.
Практика в модуле (учебно-производственная)
Практика в модуле (учебно-производственная)
ОН 3.6. Торттарды дайындау және безендіру.
ОН 3.5. Пирожныйларды дайындау және безендіру.
ОН 3.4. Десерттерді дайындау және безендіру.
ОН 3.3.Кәмпиттер мен шоколад өнімдерін дайындау.
ОН 3.2. Қант мастикасын, желе, карамельді әзірлеу.
ОН 3.1. Кремдерді әзірлеу.
Практика в модуле (учебно-производственная)
Практика в модуле (учебно-производственная)
ОН 2.5. Өнімнің калькуляциясын жасау.
ОН 2.4. Дайын өнімнің сапасын бағалау.
БМ 2. Ақпараттық-коммуникациялық және цифрлық технологияларды қолдану
БМ 01. Дене қасиеттерін дамыту және жетілдіру