Skip to main content
КБиС
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Русский ‎(ru)‎ English ‎(en)‎
Log in
Home
  1. Courses
  2. 2024-2025 оқу жылы
  3. 3-КУРС
  4. 31 Аспаз

31 Аспаз

МООО. Мамандықтағы ағылшын тілі
Практика в модуле (учебно-производственная)
Практика в модуле (учебно-производственная)
ОН 4.3. Кондитерлік цехтың жұмысын бақылау.
ОН 4.2. Кондитерлік өндіріс процестерін ұйымдастыруды бағалау.
ОН 4.1. Кондитерлік цехтың жоспарларына түзетулер әзірлеу және енгізу.
Практика в модуле (учебно-производственная)
Практика в модуле (учебно-производственная)
ОН 3.6. Торттарды дайындау және безендіру.
ОН 3.5. Пирожныйларды дайындау және безендіру.
ОН 3.4. Десерттерді дайындау және безендіру.
ОН 3.3.Кәмпиттер мен шоколад өнімдерін дайындау.
ОН 3.2. Қант мастикасын, желе, карамельді әзірлеу.
ОН 3.1. Кремдерді әзірлеу.
Практика в модуле (учебно-производственная)
Практика в модуле (учебно-производственная)
ОН 2.5. Өнімнің калькуляциясын жасау.
ОН 2.4. Дайын өнімнің сапасын бағалау.
БМ 2. Ақпараттық-коммуникациялық және цифрлық технологияларды қолдану
БМ 01. Дене қасиеттерін дамыту және жетілдіру
Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle