Перейти к основному содержанию
Боковая панель
КБиС
В начало
Еще
Русский (ru)
English (en)
Русский (ru)
Вход
В начало
Курсы
2023-2024 оқу жылы
3-КУРС
31 Аспаз
31 Аспаз
Категории курсов
2023-2024 оқу жылы
2023-2024 оқу жылы / 1-КУРС
2023-2024 оқу жылы / 1-КУРС / 1ШВинклюз
2023-2024 оқу жылы / 1-КУРС / 11 ПДКр
2023-2024 оқу жылы / 1-КУРС / 11 Повар
2023-2024 оқу жылы / 1-КУРС / 11 Аспаз
2023-2024 оқу жылы / 1-КУРС / 11 Кондитер
2023-2024 оқу жылы / 1-КУРС / 11 ПРОМ Инклюз
2023-2024 оқу жылы / 1-КУРС / 11 ДИЗ
2023-2024 оқу жылы / 1-КУРС / 11 МК
2023-2024 оқу жылы / 1-КУРС / 11 ТУР-ОГХ
2023-2024 оқу жылы / 1-КУРС / 12 Кондитер
2023-2024 оқу жылы / 2-КУРС
2023-2024 оқу жылы / 2-КУРС / 21 БУХ
2023-2024 оқу жылы / 2-КУРС / 21 Диз одежды
2023-2024 оқу жылы / 2-КУРС / 21 ПДК
2023-2024 оқу жылы / 2-КУРС / 21 Пром ДИЗ
2023-2024 оқу жылы / 2-КУРС / 21 Повар
2023-2024 оқу жылы / 2-КУРС / 21 Аспаз
2023-2024 оқу жылы / 2-КУРС / 21 Кондитер
2023-2024 оқу жылы / 2-КУРС / 21 Технолог
2023-2024 оқу жылы / 2-КУРС / 21 МК
2023-2024 оқу жылы / 2-КУРС / 21 ОГХ
2023-2024 оқу жылы / 4-КУРС
2023-2024 оқу жылы / 4-КУРС / 41 ДИЗр
2023-2024 оқу жылы / 4-КУРС / 41 МКк
2023-2024 оқу жылы / 4-КУРС / 41 Технолог
2023-2024 оқу жылы / 4-КУРС / 41 ТУРр
2023-2024 оқу жылы / Школьники
2023-2024 оқу жылы / Школьники / Аспаз
2023-2024 оқу жылы / Школьники / Повар
2023-2024 оқу жылы / Школьники / ДИЗ одежды
2023-2024 оқу жылы / Школьники / Парикмахер стилист
2023-2024 оқу жылы / 3-КУРС
2023-2024 оқу жылы / 3-КУРС / 31 Кондитер
2023-2024 оқу жылы / 3-КУРС / 31 Бухгалтер
2023-2024 оқу жылы / 3-КУРС / 31 ДИЗ одежды
2023-2024 оқу жылы / 3-КУРС / 31 МАРК
2023-2024 оқу жылы / 3-КУРС / 31 МЕНр
2023-2024 оқу жылы / 3-КУРС / 31 ПДК
2023-2024 оқу жылы / 3-КУРС / 31 Повар
2023-2024 оқу жылы / 3-КУРС / 31 Технолог
2023-2024 оқу жылы / 3-КУРС / 31 ШВ
2023-2024 оқу жылы / 3-КУРС / 31 ТУР
2023-2024 оқу жылы / 3-КУРС / 31 Аспаз
2023-2024 оқу жылы / 3-КУРС / 31 Пром ДИЗ
Поиск курса
Поиск курса
ОН 4.3. Диеталық және мектеп тағамдарына арналған тағамдарды дайындау.
ОН 4.3. Диеталық және мектеп тағамдарына арналған тағамдарды дайындау.
ОН 4.2. Жас ерекшеліктер және мектеп оқушыларының тағамдық сипаттамалары бойынша азық-түлік тұтыну нормаларына сәйкес мектеп тағамдарын дайындау.
ОН 4.1. Диеталардың мақсатына сәйкес емдік тағамдарды дайындау.
ОН 3.4. Сорпалар мен тұздықтар, тағамдар мен салаттар, балық және теңіз өнімдері, ет және құс еті, көкөністер, макарон тағамдары, фирмалық және халықаралық тағамдарды қоса алғанда, тағамдардың кең ассортиментін дайындау.
ОН 3.4. Сорпалар мен тұздықтар, тағамдар мен салаттар, балық және теңіз өнімдері, ет және құс еті, көкөністер, макарон тағамдары, фирмалық және халықаралық тағамдарды қоса алғанда, тағамдардың кең ассортиментін дайындау.
ОН 3.3. Кешенді дайындалатын ет және құс тағамдарының кең ассортиментін, гарнирлер мен соустарды дайындау, босату ережелеріне сәйкес бөлу және реттеу.
ОН 3.2. Күрделі балық тағамдарының кең ассортиментін, гарнирлерді және соустарды дайындау, босату ережелеріне сәйкес бөлу және реттеу.
ОН 3.1. Кең ассортиментті бірінші тағамдарды, салаттарды, күрделі дайындықтың салқын және ыстық жеңіл тағамдарын дайындау, порциялау және босату ережелеріне сәйкес реттеу.
Практика в модуле (учебно-производственная)
Практика в модуле (учебно-производственная)
ОН 2.3. Ет пен құс етінен жасалған тағамдардың кең ассортиментін, гарнирлер мен соустарды дайындау, босату ережелерге сәйкес бөлу және безендіру.
БМ 01. Дене қасиеттерін дамыту және жетілдіру